Op vrijdag 29 september bezoekt Christine Gerrits, labelmanager en styliste bij het modemerk IBANA, Rookies -5- voor de IBANA-dag. Het evenement vindt plaats op Freericksplaats 25 te Hillegersberg, Rotterdam, tussen 15.00 – 19.00 uur.

 

Wat is IBANA-dag?

IBANA-dag is een gezellig evenement waar alles draait om het modemerk IBANA. Wij verwelkomen Christine Gerrits van IBANA bij Rookies -5- en genieten van haar kunst en finesse. Zij zal een styling workshop geven en jou laten zien hoe je de mooie leren fashion items van IBANA kan combineren met basisstukken en accessoires. Daarnaast neemt zij speciaal voor onze Rookies -5- klanten exclusieve, nog niet eerder getoonde, IBANA kledingstukken mee.

En… als klap op de vuurpijl zal deze prachtige “Silver linings fake fur metallic burgunday” jas aan het einde van de IBANA-dag onder de aanwezigen verloot worden en gaat één van onze Rookies -5- klanten superblij naar huis met deze IBANA jas, ter waarde van 229,95 euro.

Om de honger naar styling tips te stillen, wordt er natuurlijk ook voor een hapje en drankje gezorgd. Zo zorgt “Vishandel Hillegersberg” voor een lekker hapje en is Pamela Schipper van “Agency Wines&Bubbles” aanwezig met een assortiment van exclusieve rosés om zo ook de innerlijke vrouw te verwennen.

 

Wat staat u te wachten tijdens de IBANA-dag?

  • Een gezellig evenement om de nieuwe herfst/winter collectie bij Rookies -5- te bekijken
  • Een IBANA styling workshop van 15.00 – 15.45 uur
  • Allerlei interessante loterijen
  • Gratis styling advies van Christine en ons eigen Rookies -5- team
  • heerlijke hapjes en drankjes
  • Agency Wines&Bubbles met exclusieve soorten rosé
  • 18.45 uur: een kans op dé hoofdprijs: de IBANA “Silver linings fake fur metallic burgunday” jas

 

Wat is IBANA?

De IBANA-dag draait geheel om het modemerk IBANA, een modemerk dat haar fans graag verrast door haar vrouwelijke ontwerpen en speelse pasvormen. IBANA verwerkt het mooiste leer in al haar stukken om tijdloze combinaties te creëren die een permanente plek in je garderobe innemen. IBANA is niet alleen een must-have maar vooral ook een lust-have voor fashion lovers.

 

Ben je ook zo enthousiast over de komst van Christine Gerritse?

Kom winkelen in onze winkel en vul alvast je loterijticket in.

Bij elke aanschaf mag je een loterijticket invullen en maak je kans op geweldige prijzen waaronder de IBANA “Silver linings fake fur metallic burgunday” jas.

 

Agency Wines&Bubbles

Agency Wines&Bubbles is een jong bedrijf dat partner en exclusieve importeur is van Bodvár House of Rosés. Dit bedrijf levert aan restaurants, beachclubs en aan zowel zakelijke als particuliere klanten in heel Nederland. Agency Wines&Bubbles verzorgt de levering zelf, zonder tussenkomst van derden en direct uit voorraad. Daarnaast kan je bij Agency Wines&Bubbles ook boeken voor evenementen en beurzen. Voor meer informatie:  www.agency-winesbubbles.com en www.bodvarrose.com